Wie wij zijn

Initiatiefnemer

Thomas de Bres (1973) studeerde in 1995 af aan de toneelacademie Maastricht als uitvoerend toneelkunstenaar. Hij speelde langdurig bij het Utrechtse theatergezelschap De Paardenkathedraal Utrecht en bij onder meer Toneelgroep Amsterdam, Joop van den Ende Theaterproducties, Theater van het Oosten, NNT, Nationale Toneel, Opium voor het Volk, Hummelinck Stuurman, M-Lab, De Parade en Zina Platform.

Hij werkte intensief samen met Adelheid Roosen aan de Wijksafari’s Utrecht en Bijlmer. Daaruit volgend doceerde en regisseerde hij veelvuldig basisschoolkinderen in Amsterdam Zuid Oost.

Op televisie was hij onder meer te zien in GTST, Baantjer, Bitches , Evelien, Danni Lowinski, Flikken Maastricht en Flikken Rotterdam . Verder is Thomas actief lid van LHBTQI+ community. In 2020 heeft hij Theater van de Heelheid opgericht.

BESTUUR

Secretaris

Carie van Tetterode (1963), juriste. Heeft jarenlange bestuurlijke ervaring binnen werk en maatschappelijk betrokken organisaties. Houdt zich graag bezig met nieuwe, verantwoorde en perspectief verbredende (toekomstgerichte) initiatieven. Betrokken moeder van twee kinderen. Motto: verbinding.

Penningmeester

Martijn de Kuiper (1979) is registeraccountant en heeft als openbaar accountant vele bedrijven gecontroleerd, waaronder stichtingen met een culturele achtergrond. Nu is hij werkzaam bij het UMC Utrecht waar hij zich voornamelijk richt op interne beheersingsproblematiek. Daarnaast is hij als docent en kerngroeplid betrokken bij de accountancy opleiding van Universiteit Nyenrode.

Voorzitter

Rodger Buijvoets (1983) heeft meer dan 15 jaar ervaring in de wereld van internet, e-commerce, analytics en online productontwikkeling. Momenteel is hij CEO & founder van Crobox, een bedrijf dat technologie ontwikkelt voor toonaangevende e-commerce-organisaties als IKEA, Adidas en Vodafone. Crobox combineert consumentenpsychologie met kunstmatige intelligentie, met als doel meer verkopen te genereren voor retailmerken.