Wat fijn dat je ons op weg wilt helpen. Daar zijn we heel erg blij mee.

Wil je een eenmalige donatie doen, dat kan direct.

Je kunt je donatie overmaken naar bankrekeningnummer NL11INGB0007752450 t.n.v Stichting Theater van de Heelheid, onder vermelding van “eenmalige donatie”.
Omdat wij je heel graag persoonlijk zouden willen bedanken, vinden wij het fijn als je ook jouw contactgegevens wilt vermelden. Een anonieme donatie is uiteraard ook welkom.

Je kunt ook onderstaand formulier invullen.
Vermeld daarin je naam, email-adres en in de grote kolom bij “Message” je – telefoonnummer en – de hoogte van het bedragEUR….,00, dat je eenmalig wilt doneren. Als je de gegevens hebt ingevuld, kies SUBMIT onderin het zwarte blok. Dan sturen wij je een betaalverzoek.

Wil je ons volgen en betrokken blijven? Word dan Vriend! Meer informatie daarover vind je hier.

We stellen je betrokkenheid erg op prijs!

De persoonsgegevens die je aan ons verstrekt, worden door ons gebruikt voor het verwerken van jouw donatie. Tevens gebruiken wij deze persoonsgegevens om je op de hoogte houden van de nieuwe voorstellingen en de weg daar naar toe en om je uit te nodigen voor ons jaarlijkse vriendenevenement. Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe wij omgaan met jouw persoonsgegegevens kan je vinden in ons Privacy protocol. https://theatervandeheelheid.nl/privacy-protocol/